Gradonačelnik Dubrovnika traži izvinjenje Trebinja

Izvor: RTS, 19.Jul.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Dubrovnika traži izvinjenje Trebinja

Mato Franković, gradonačelnik Dubrovnika rekao je u Mostaru da očekuje od Trebinja izvinjenje za, kako kaže, "sve zločine napravljene Dubovniku".
Franković je naglasio da pre svega misli na dvanaestoro dece koja su poginula od granata koje su dolazile upravo iz opštine Trebinje, prenosi Fena.

Kako je naveo, kada se Trebinje izvini on je spreman da razgovara i nastavi saradnju na isti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << način kao što sarađuje sa Kotorom i svim drugim gradovima u Crnoj Gori, "odnosno svima onima koji su se izvinili".
Franković, koji se nalazi u Mostaru na konferenciji "Održivi turizam i kulturna baština", izjavio je to odgovarajući na pitanje novinara zašto Dubrovnik i Trebinje ne uspostave turističku saradnju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ćurić: Trebinje prvo turističko mjesto u Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2019

MOSTAR - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je danas u Mostaru da je Trebinje proglašeno za prvo turističko mjesto u Republici Srpskoj koje su prošle godine posjetili turisti iz 90 zemalja svijeta, ali da se značajniji iskoraci u turizmu mogu napraviti samo kroz saradnju sa susjednim ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.