Gradiška: Uhapšena četiri policajca zbog primanja mita

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2020, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradiška: Uhapšena četiri policajca zbog primanja mita

Četiri pripadnika Policijske uprave Gradiška lišeni su slobode zbog sumnje da su u toku noći sa 22. na 23. mart primili mito od više vozača kamiona, kako bi im oprostili uočene prekršaje, tokom obavljanja poslova i zadataka predviđenih planom Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. U saopštenju se dodaje da su policijski službenici za počinjenje krivičnog djela „primanje mita“ saznali putem društvenih mreža. “Ova...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osumnjičeni za primanje mita sprovedeni u Tužilaštvo

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2020

BANJALUKA - Četiri pripadnika Policijske uprave Gradiška, koji su uhapšeni zbog osnovane sumnje da su primali mito, sprovedeni su večeras u Republičko javno tužilaštvo, saznaje Srna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.