Grad prekrio puteve u Istri, na teren izašle i grtalice

Izvor: RTS, 26.Jul.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad prekrio puteve u Istri, na teren izašle i grtalice

Snažno nevreme pogodilo je oko dva sata posle podne istok Istre. Grad zatrpao delove obale Istre, prenosi "Jutarnji list".
Kako navodi Istramet, najviše je pogođen Plomin i bliža okolina gde se nalazio centar grmljavine.

Za samo nekoliko minuta Plomin se našao u zimskom ruhu, zatrpan gradom. Putevi izgledaju kao da su prekriveni snegom, a temperatura se spustila do 11 stepeni Celzijusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Jak vetar i nevreme otežava saobraćaj, zatvorene su neki lokalni putevi, a na teren su zbog jakog grada izašle i grtalice, navodi Jutarnji.

Korisnici društvenih mreža komentarišu da se niko ne seća takvog vremena u julu u Istri.
Led je počeo da se otapa, jer se nedugo nakon nevremena vratilo sunčano vreme. Šteta na području koje je pogođeno gradom je velika, prenosi HRT.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo nevrijeme u Istri, grad zabijelio ulice

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2017

ZAGREB - Jako nevrijeme sa gradom oko 14 sati zahvatilo je dijelove istočne Istre. Najjače nevrijeme pogodilo je Plomin i bližu okolini, javlja Istramet, prenosi Index.hr...Velika količina grada prekrila je Plomin pretvarajući ga u zimsko ruho. Temperatura vazduha naglo se snizila na samo 13-14...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jak grad u Istri, na putevima kamioni za uklanjanje snega

Izvor: Beta, 26.Jul.2017

Jako nevreme praćeno gradom pogodilo je danas delove Istre, a zbog velike količine leda na puteve su poslati kamioni s plugovima za uklanjanje snega, javili su lokalni mediji.Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je snimak koji puta kod Plomina u sasvim zimskom ruhu, kao da je pao sneg. Nevreme je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.