Goražde: Brutalno pretučeni đakon i njegov brat

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goražde: Brutalno pretučeni đakon i njegov brat

Braća Srđan i Dalibor Pijevac sinoć su brutalno pretučeni i maltretirani u Goraždu u Federaciji BiH, javio je dopisnik Srne.

Srđan Pijevac, koji je nastanjen u Rogatici gde je đakon Srpske pravoslavne crkve, kaže da su se sinoć oko 21.00 čas vozili automobil kroz naselje Donja Sopotnica u Novom Goraždu u blizini međuentitetske linije i pretekli vozilo "alfa romeo".

"Nakon toga vozač,`alfa romea` pojačanom brzinom krenuo je za nama i po prelasku međuentiteske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << linije preprečio se ispred našeg vozila `golf dva`", priča on.

On kaže da su tada iz vozila istrčala dvojica muškaraca sa palicama koje su ličile na policijske pendreke i počeli da udaraju po automobilu, a nakon što su nasilno otvorili vrata i počeli ih udarati.

Srna nezvanično saznaje da je vozač "alfa romea" iz Sarajeva.

Incident se dogodio na magistralnom putu Ustiprača – Goražde – Foča. Kada su počeli da se okupljaju građani, braća Pijevac su uspeli da pozovu policiju Bosansko-podrinjskog kantona, pa su se nepoznati napadači dali u bekstvo.

"Krenuli smo za njima vozilom. U blizini je bila patrola koja je uspela da ih zaustavi i privede u policijsku stanicu u Goražde", kaže Pijevac.

On dodaje da ih je policija provela do Kantonalne bolnice u Goraždu, gde im je ukazana ljekarska pomoć, nakon čega su prevezni u policijsku stanicu.

"Izjave nismo dali! Zakazano nam je da se javimo u utorak, kada ćemo pred inspektirama goraždanske policije govoriti o ovom nemilom događaju", kaže Srđan Pijevac.

O ovom vandalskom činu za sada nema zvaničnih informacija iz Ministasrtva unutrašnjih poslova Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.