GROM POBIO 17 ovaca i jagnjadi!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROM POBIO 17 ovaca i jagnjadi!

U trenu im nestalo sve. Od udara groma na imanju porodice Brane Đurevića u selu Bjelosavljevići kod Sokoca stradalo je 17 ovaca i jagnjadi, te potpuno izgorela štala sa 2.000 bala sena.

Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija

Komandir vatrogasnog odeljenja Sokolac, Mile Šarac, kaže da je su se ovce u trenutku udara groma nalazile ispod strehe i sve stradale od siline udara.

Šarac je rekao da je vatra na štali kasno primećena i zbog neblagovremene dojave >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vatrogasci nisu uspeli spasiti objekat, iako su intervenisala četiri vatrogasca sa dva vatrogasna vozila od 16 do 18 časova.

Grom ubio celo stado ovaca kod Gornjeg Milanovca!

On je istakao da je nastala velika materijalna šteta.

Pripadnici ovog vatrogasnog odeljenja su juče oko 17.00 časova ugasili i požar na garaži u Ulici Vojvode Mišića u gradskom naselju Sokolac, takođe izazvan udarom groma.

Jako nevjeme zahvatilo je juče deo opštine Sokolac od 15 do 18 časova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.