Frčkovski naređivao prisluškivanje

Izvor: RTS, 28.Maj.2013, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frčkovski naređivao prisluškivanje

Bivši makedonski ministar unutrašnjih poslova Ljubomir Frčkovski naređivao je praćenje političkih neistomišljenika, obelodanila je makedonska Komisija za lustraciju.

Ljubomir Frčkovski, profesor na Pravnom fakultetu u Skoplju i bivši ministar unutrašnjih poslova naređivao je prisluškuvanje i praćenje političkih protivnika, objavila je makedonska Komisija za lustraciju.

Frčkovski je bio ministar unutrašnjih poslova u vreme dok je na čelu makedonske vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio Branko Crvenkovski. Komisija za lustraciju je na sednici kao naredbodavce i informatore navela još nekoliko bivših funkcionera.

Samo jedan lustrator bio je protiv objavljivanja imena Frčkovskog, sadašnjeg univerzitetskog profesora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.