Formiran predmet protiv Mirne Nikčević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran predmet protiv Mirne Nikčević

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv suspendovane prve savetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, Mirne Nikčević, zbog uvreda iznetih u postu na svom fesjbuk profilu, rečeno je Portalu RTCG iz te institucije.

"Tokom istrage biće prikupljeni svi podaci i obaveštenja radi ocene da li se u radnjama Nikčević stiču elementi bilo kojeg krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti", naveli su iz Višeg državnog tužilaštva.

Podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je, zbog stavova i komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, protiv Nikčević početkom sedmice pokrenut disciplinski postupak, nakon što je vređala vernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Prvoj savetnici u ambasadi Crne Gore u Ankari Mirni Nikčević suspendovana je do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Formiran predmet protiv Mirne Nikčević, ispituje se vređanje vernika na Trojčindanskom saboru

Izvor: B92, 24.Jun.2019

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv savetnice u ambasadi CG u Ankari, Mirne Nikčević zbog vređanja vernika na Trojčindanskom saboru...Prva savetnica u ambasadi Crne Gore u Ankari Mirni Nikčević suspendovana je do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka..."Tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.