Filmska krađa u Sloveniji: Ukradeno milion evra

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska krađa u Sloveniji: Ukradeno milion evra

Celje -- Iz blindiranog automobila slovenačke agencije za obezbeđenje iz Celja krajem decembra ukradeno milion evra. Policija još nije uhvatila počinioce, piše "Večer".

Kako prenosi taj mariborski list, dvojica radnika obezbeđenja ostavili su vozilo koje prevozi novac i hartije od vrednosti bez nadzora u dvorištu agencije za obezbeđenje, ne sačekavši da njihove kolege iz naredne smene preuzmu pošiljku.

Iz automobila je odneto oko milion evra u gotovini. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pretpostavlja se da su kradljivci su imali "insajderske" informacije koje su im pomogle u kradji tako velike sume, a postoji mogućnost i da su znali gde stoji ključ od vozila.

Iako se krađa dogodila 21. decembra policija još nije pronašla krivce.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FILMSKA PLJAČKA U SLOVENIJI Iz blindiranog automobila odneto MILION EVRA, lopovi nestali bez traga

Izvor: Blic, 18.Jan.2019

Iz blindiranog automobila slovenačke agencije za obezbeđenje iz Celja krajem decembra ukradeno je milion evra, a policija još nije uhvatila počinioce tog dela, piše "Večer"

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.