FK Radnički: Novajlijama treba vremena

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Radnički: Novajlijama treba vremena

Momci naporno rade i prezadovoljan sam njihovim odnosom, ali za neki željeni optimum ima još dosta posla - kaže trener Radničkog. Pohvale Jovanu Jovanoviću, strelcu jedinog gola u meču sa Timokom.Dobro je raspoloženje u Radničkom iz Niša. Prošla je polovina priprema u Lepenskom Viru, odigrana je i prva kontrolna utakmica, a pobeda nad Timokom (1:0) nije, naravno, donela neko specijal no zadovoljstvo, ali u pripremnoj fazi je možda važnije da ne donosi nespokoj.   Trener Aleksandar Ilić je na teren izveo dva tima, isprobao je sve raspoložive igrače, a zadovoljniji je igrom u drugom poluvremenu, kada je i postignut jedini gol nameču.   -...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić zadovoljan pripremama u Lepenskom Viru

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2012, 19:01

Fudbaleri niškog Radničkog vratili su se sa priprema u Lepenskom Viru gde su odigrali i dve kontrolne utakmice. Trener Aleksandar Ilić zadovoljan urađenim do sada.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.