Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 19:38

Eskobar: SAD zabrinute zbog rekonstrukcije i ulaska srpskih stranaka u Vladu Crne Gore; Mandić nije lepo mešati se u unutrašnje stvari neke države

Specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da su SAD zabrinute zbog činjenice da bi lideri nekadašnjeg Demokratskog fronta (DF), mogli biti deo Vlade. Predsednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da kao jedan od domaćina, želi da se specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, koji dolazi u posetu Podgorici, oseća "ugodno i lepo", ali da nije lepo mešati se u unutrašnje stvari neke države.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Eskobar: Zabrinuti smo da bi bivši lideri DF mogli da budu deo crnogorske vlade

Izvor: Danas, 12.Mar.2024

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da je zabrinut činjenicom da bi nekadašnji lideri Demokratskog fronta (DF) mogli biti deo vlade Crne Gore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.