Izvor: RTS, 02.Mar.2021, 14:20

Episkop Atanasije zaražen koronavirusom, smešten u bolnicu

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije zaražen je koronavirusom i leči se u bolnici u Trebinju, objavljeno je na sajtu Eparhije.
Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije proteklih dana primljen je na lečenje u bolnicu u Trebinju, posle testiranja na prisustvo koronavirusa i ispoljavanja izvesnih simptoma te bolesti, objavljeno je na sajtu Eparhije.

Prema rečima portparolke trebinjske bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikoline Mučibabić, stanje episkopa Atanasija je stabilno, sa urednom saturacijom kiseonika, bez povišene temperature, uz kiseoničku terapiju.
Eparhija Zahumsko-hercegovačka i primorska zahvalila je osoblju bolnice u Trebinju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.