Early Bird ulaznice za Freshwave Festival u prodaji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2024, 13:17

Early Bird ulaznice za Freshwave Festival u prodaji

Najpovoljnije ulaznice namenjene najvećim fanovima festivala dostupne su po prošlogodišnjim cenama na Kupikartu.ba.

Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. prvi su talas potvrđenih izvođača koji će ovog leta nastupiti na banjalučkoj tvrđavi Kastel, na dvanaestom Freshwave Festivalu! Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i ovog leta od 1. do 3. avgusta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje.

Ovogodišnje izdanje festivala obeležiće i najveći do sada festivalski kamp, koji će biti smešten uz samu tvrđavu Kastel, na levoj obali reke Vrbas. Smešten gotovo u samom gradskom jezgru u autentičnom okruženju svojim posetiocima Freshwave kamp pružiće nezaboravne trenutke i uživanje u mnoštvu zabavnih sadržaja. Osim muzičkog programa, čilanja u hladu velikih krošnji i ekstaze u domaćoj gastro ponudi, oni koji se odluče festivalske dane provesti u kampu festivala moći će se prepustiti, uz profesionalone klubove i skipere, čuvenim banjalučkim “vodenim sportovima” kao što su rafting ili vožnja jedinstvenim i autentičnim banjalučkim plovilom - Dajak čamcem.

Uz dve nove festivalske bine koje će upotpuniti jedinstveno letno iskustvo uz starovjekovnu tvrđavu Kastel, dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvijezda.

Prvi talas ulaznica, po najpovoljnijoj cijeni u ograničenom broju, dostupan je po prošlogodišnjoj ceni. Early Bird trodnevne ulaznice prodavaće se za 60KM, odnosno za 90KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Broj ulaznica je ograničen! Ulaznice su dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.