Dva odbornika DSS prelaze u SPO

Izvor: Press, 01.Jun.2010, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva odbornika DSS prelaze u SPO

Dva odbornika u Skupštini opštine Vrbas Miroslav Aleksić i Janko Kresoja, koji su ušli u lokalni parlament kao predstavnici Demokratske stranke Srbije, prelaze u Srpski pokret obnove. Ovim njihovim potezom vladajuća većina dve koalicije (DS-SDPS-SPO, SPS-PUPS-JS-LDP-LSV-Lista za sela) imaće 27 od 36 odbornika. U opozicionim redovima ostali su samo SNS sa šest i SRS sa tri odbornika.Prema rečima Nikole Đukića, predstavnika SPO u vladajućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koaliciji, njihov opštinski odbor prihvatio je pre nekoliko dana odluku viših organa stranke da sa Aleksićem i Kresojom naprave odborničku grupu.
- Iako je istina da smo mi to poslednji saznali, ali na sastanku odbora prihvaćena je ovakva odluka. Sa koalicionim partnerima još nismo razgovarali o tome, ali oni imaju pravo na svoj stav sve dok se ne budu mešali u unutrašnje stvari SPO - istakao je Đukić.  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.