Dva mladića iz Srbije uhapšena u Sutomoru zbog tuče

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva mladića iz Srbije uhapšena u Sutomoru zbog tuče

Policija u apartmanu pronašla nož.

Dva mladića iz Tutina, M.A. i D.A., uhapšeni su danas u Sutomoru zbog sumnje da su fizički nasrnuli na mladiće iz Bara, a jedan od njih je ranjen nožem u levu nadlakticu, saopšteno je iz crnogorske policije, prenosi portal CdM.

Pretučen novinar u Banjaluci, napadači sa kapuljačama ga tukli palicama

Kako je saopšteno iz Uprave policije, državljani Srbije su, kako se sumnja, nakon svađe u sutomorskoj ulici fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nasrnuli na Barane Z.J. i S.S.

U saopštenju se dodaje da je M.A. upotrebio i nož sa sečivom od pet centimetara kojim je naneo laku telesnu povredu Z.J. tako sto ga je ubo u levu nadlakticu, dok je D.A. udario S.S.

Osumnjičeni su nakon tuče pobegli, ali ih je policija pronašla u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili.

U apartmanu je pronađen nož kojim su, kako se sumnja, napali Baranina, a bio je sakriven u delu plafona gde se nalazi otvor za klimatizaciju.

Oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Baru i Sudu za prekršaje.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.