Droga u vozu Bar- Beograd, uhapšen Srbin

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Droga u vozu Bar- Beograd, uhapšen Srbin

Crnogorska policija pronašla je u vozu na relaciji Bar- Beograd više od kilogram skanka i uhapsila državljanina Srbije (26) iz Vrbasa.

Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici Odjeljenja granične bezbednosti (OGB) Bijelo Polje, u utorak u vozu koji saobraća na relaciji Bar- Beograd, na izlazu iz Crne Gore, u koferu uhapšenog pronašli više od kilogram skanka, koju je, sumnja se, pokušao da prokrijumčari preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << granice radi dalje prodaje.

Službenici OGB Bijelo Polje su na Graničnom prelazu Železnička stanica Bijelo Polje, prilikom izlaska iz Crne Gore, proveravali putnike u međunarodnom vozu koji saobraća na relaciji Bar – Beograd.

Pronašli mu u autu 665 kilograma marihuane

Iz policije su kazali da je kod osumnjičenog pretresom pronađeno jedno veće pvc pakovanje u kojem se nalazila tamnozelena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 1.054 grama.

Deda opet uhapšen zbog marihuane

 Osumnjičeni je, kako je saopšteno, nakon pronalaska droge uhapšen.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično delo, a skank će biti upućen u Forenzički centar radi veštačenja“, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.