Dramatično: Muškarca ujela zmija otrovnica dok je radio u bašti

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatično: Muškarca ujela zmija otrovnica dok je radio u bašti

Muškarca (59) iz grada Ljubiški u Hercegovini, juče je ujela zmiaj dok je radio u vrtu.

Nakon ujeda, čovek je odvezao u lokalni Dom zdravlja, gde je ispričao što mu se dogodilo i zatražio lekarsku pomoć.

Medicinskom osoblju je kazao kako ga je ugrizla zmija crnostrik, a iz doma zdravlja potvrdili su da je primljen pacijent koji se požalio na ugriz zmije.

"Primljen je pacijent, ali nije imao alergijskih reakcija. Uredno mu je data odgovarajuća terapija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Domu zdravlja u Ljubuškom, a potom je u pratnji lekara upućen u SKB Mostar na Odeljenje infektologije. Reč je o muškarcu srednje životne dobi", rekli su iz Doma zdravlja Ljubuški.

"Dobio je svu specifičnu i simptomatsku terapiju. Nije životno ugrožen i dobrog je stanja", rečeno je iz Klinike za infektivne bolesti  SKB Mostar.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.