Izvor: RTS, 01.Avg.2021, 13:03

Drama u Poreču, sat vremena u zaključanom autu na parkingu ostavili dve devojčice i psa

Hrvatska policija uhapsila je nemačke državljane muškarca i ženu nakon što su dobili dojavu da u jednom zaključanom vozilu u Poreču pronašli dve devojčice i psa.
Policija je dobila dojavu u petak oko 19.30 časova, da je na parkingu u automobilu "Folksvagen Kedi" nemačke registarske oznake, zaključano dvoje dece i pas.
Kada su stigli na mesto događaja, zatekli su državljanku Nemačke (28) koja je neposredno pre toga otključala automobil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Policija je pozvala ekipu hitne medicinske pomoći Poreč, koji su pružili pomoć deci koja su zbog razvijenih simptoma iscrpljenosti od toplote prevezena u bolnicu u Puli.
Kako prenose mediji, u automobilu su ostavljene devojčice od šest i osam godina. 
Nakon što im je pružena pomoć, deca su otpuštena iz bolnice dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska ambulanta.
Osim žene priveden je i nemački državljanin (28).
Istragom je utvrđeno da su deca i pas u zaključanom vozilu koje je ostavljeno na parkingu ispred tržnog centra proveli sat vremena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poreč: Uhapšen par koji je ostavio decu zaključanu u kolima

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2021

Policija u Poreču uhapsila je nemački par koji je u zaključanom automobilu sa zatvorenim prozorima sat vremena ostavio dve devojčice i psa i otišao u šoping.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.