Drama u Hrvatskoj, muškarac aktivirao plinsku bocu

Izvor: RTS, 16.Sep.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Hrvatskoj, muškarac aktivirao plinsku bocu

Od popodnevnih časova u hrvatskom mestu Opuzenu se odvija prava drama pošto je muškarac u svojoj kući aktivirao plinsku bocu i izazvao požar, a prilikom intervencije povređena su dva policajca.
Kako prenosi portal Indeks, na mesto događaja došli su pripadnici policijske stanice Metković i hitne medicinske službe.
Prilikom intervencije s ciljem sprečavanja nemilog događaja, povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je policajac koji je oko 19 sati helikopterom prebačen u KBC Split. 
Hrvatski portal prenosi nezvanične informacije da je policajca u trenutku intervencije muškarac posekao po rukama oštrim predmetom. 
Sve je navodno počelo zbog dečjeg rođendana u komšiluku jer mu je smetalo glasno dečje veselje. Potom je izbila svađa, a komšije su pozvale policiju.
Pošto je aktivirao plinsku bocu i izazvao požar, muškarac se popeo na deo krova, a policija s njim još uvek pregovara.
Policija je navela da je u pitanju 49-godišnji muškarac koji je u Opuzenu pretio komšijama. 
"Na mesto događaja izašli su policijski službenici sa kojima je odbio da komunicira, zatvorivši se u svoju porodičnu kuću, gde je u prizemlju izazvao požar aktiviranjem plinske boce. Prilikom intervencije policijskih službenika osoba je pružila otpor povredivši dvojicu policajaca. Muškarac se potom popeo na krovnu terasu kuće te i dalje odbija da postupi po naređenju policijskih službenika", saopštila je policija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U HRVATSKOJ: Digao kuću u vazduh, nožem povredio policajce i pretio komšijama! Smetao mu DEČJI ROĐENDAN!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2018, 07:57

U hrvatskom mestu Opuzenu odvijala se prava drama kada je muškarac razneo kuću i ranio dvojicu policajaca, a savladan je elektrošokerom  jutros ok 5 časova,  posle više od 10 sati, i odveden u bolnicu u Splitu zbog opekotina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.