Dodik: Republika Srpska podneće prijavu za zločinačko udruživanje protiv Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Republika Srpska podneće prijavu za zločinačko udruživanje protiv Srpske

BANJALUKA - Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik najavio je da će Vlada RS početkom naredne sedmice podneti krivičnu prijavu za zločinačko udruživanje protiv Srpske, zbog nezakonitog postupka Tužilaštva BiH.

Vidljivo je da iza svega stoji politička ujdurma iz Sarajeva koja je verovatno koordinisana sa nekim iz međunarodne zajednice, ocenio je Dodik.

Tužilaštvo BiH je sistemski krenulo na RS po političkom nalogu iz struktura OHR ili nekih drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << struktura, želeći da u javnosti stvori dojam o istragama u Vladi, te u vezi sa izgradnjon poslovne zgrade RTRS-a i nekih sfera biznisa koje su važne za Srpsku, rekao je Dodik.

Vidljivo je da je to deo političkog naloga, a ne pravni posao, konstatovao je premijer RS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.