Izvor: B92, 25.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Osećaji, ne nasilje

Banjaluka -- Premijer Republike Srpske Milorad Dodik kaže da niko u RS neće pribeći nasilju zbog Kosova.

RS je zainteresovana za rešavanje konačnog statusa Kosova, ali niko u tom entitetu neće pribeći nasilju ako ono postane nezavisno, kaže Dodik.

"U RS niko neće dići oružanu revoluciju, ovde neće biti nikakvog nasilja i mi ćemo sprečiti bilo kakve pokušaje nasilja. Ono što niko ne može da zabrani su osećaji i razmišljanje ljudi", rekao je Dodik za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TV RS.

Prema njegovim rečima, svaka odluka o Kosovu nateraće ljude u RS da razmišljaju i da političarima postavljaju pitanja. "Pozvaću međunarodnu zajednicu da objasni kako može tamo, a ovamo ne može, ili što oni mogu, a mi ne možemo", dodaje Dodik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.