Divljačke scene u Podgorici: Deset crnogorskih patriota brutalno prebija dušmanina jer je pokazao TRI PRSTA (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljačke scene u Podgorici: Deset crnogorskih "patriota" brutalno prebija "dušmanina" jer je pokazao TRI PRSTA (VIDEO)

Jedan od navijača sa zastavoom u rukama, posle prebijanja, pokušao je da zaštiti ovog čoveka od pravog linča, dok kolona nastavlja uz pozdrav sirenama JEZIVE scene nasilja večeras na ulicama Podgorice. Društvenim mrežama se širi snimak na kome se jasno vidi kako grupa mladića juri za čovekom koga sustižu i u prisustvu navijača sa zastavama Crne Gore, koji se vraćaju sa dočeka bronzanih vaterpolista, bacaju na zemlju i bestijalno prebijaju. Jedan od navijača sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zastavom u rukama, posle prebijanja, pokušao je da zaštiti ovog čoveka od pravog linča, dok kolona nastavlja uz pozdrav sirenama. Prema nezvaničnim informacijama, mladića su napali samo zato što je podigao tri prsta.Kako prenose crnogorski mediji na dočeku se skandiralo da će braniti Crnu Goru "od dušmana". Čini se, da im nije dugo trebalo da pronađu žrtvu na kojoj će da iskale bes.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezive scene u Podgorici: Pretukli mladića zbog tri prsta

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2020

PODGORICA - Jezive scene nasilja večeras na ulicama Podgorice. Društvenim mrežama se širi snimak na kome se jasno vidi kako grupa mladića juri za čovjekom koga sustižu i u prisustvu navijača sa zastavama Crne Gore, koji se vraćaju sa dočeka bronzanih vaterpolista, bacaju na zemlju i ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.