Direktor firme iz Srbije dodate na crnu listu tvrdi da pravila nisu prekršena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2023, 23:22

Direktor firme iz Srbije dodate na 'crnu listu' tvrdi da pravila nisu prekršena

Ivan Cvetić, direktor firme MCI Trading koji se od 20. jula nalazi na listi sankcija Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je da sankcionisana ruska firma sa kojom je sarađivao, do tog dana takođe nije bila na američkoj "crnoj listi". On je u izjavi za agenciju Fonet, naveo da zbog toga njegova kompanija "nije ni na jedan način prekršila propise i procedure". Firma MCI Trading i direktor Ivan Cvetić na listi su sankcija zbog, kako je navelo američko Ministarstvo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Direktor beogradske firme kojoj je Amerika uvela sankcije zbog posla sa Rusima za "Blic Biznis": "Nismo prekršili propise i procedure"

Izvor: Blic, 23.Jul.2023, 15:04

- Kompanija MCI Trading DOO (MCI), Beograd nije ni na jedan način prekršila propise i procedure jer Ruska firma AKM nije do četvrtka bila na listi sankcionisanih, rekao je za "Blic Biznis" direktor "MCI Trading d.o.o." Ivan Cvetić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.