Demonstranti traže ostavku vlade do 19 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti traže ostavku vlade do 19 sati

Demonstranti u Sarajevu postavili su danas rok Vladi Federacije BiH da podnese ostavku do 19 sati. Protesti u brojnim drugim gradovima u Federaciji, Brčko Distriktu i Republici Srpskoj. Demonstranti traže smenu federalne Vlade, ukidanje kantona, da se parlamentarci odreknu 50 odsto primanja, smenu direktora PIO, uvećanje penzija manjih od 1.000 KM, omogućavanje posla nezaposlenima. Socijaldemokratska partija pripremila je i u parlamentarnu proceduru uputila izmene i dopune Izbornog zakona BiH, kojim bi bilo omogućeno održavanje vanrednih izbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Protesti širom FBiH, u Sarajevu traže ostavku vlade do 19 sati

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2014

SARAJEVO - Demonstranti u Sarajevu postavili su danas rok Vladi Federacije BiH da podnese ostavku do 19 sati, a protesti su održani u brojnim drugim gradovima u Federaciji, Brčko Distriktu i Republici Srpskoj. Demonstranti koji protestuju pred zgradom Vlade FBiH navode da da traže smenu federalne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.