Dečak iz Splita tragično preminuo u Sarajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak iz Splita tragično preminuo u Sarajevu

Dečak iz Splita tragično je preminuo u četvrtak u Sarajevu gde je došao kako bi učestvovao na takmičenju u fudbalu.

Kako prenosi Hina, iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je da su dobili obaveštenje da je dečak preminuo na bazenu "Termalne rivijere Ilidža" i da se sprovodi uviđaj čiji je cilj utvrditi tačne okolnosti te tragedije.

Portal "Dnevnog avaza" je objavio kako je dečak preminuo zbog srčanog zastoja kada je skakao u bazen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Reč je o dečaku koji je u Sarajevo doputovao kao član splitske fudbalske akademije "Srđan Mladinić" kako bi tamo učestvovao na fudbalskom takmičenju juniora.

Otkazivanje srca potvrdili su i lekari koji su ubrzo intervenisali.

Juniorski fudbalski turnir na koji je doputovao veliki broj dece iz celog regiona ipak će biti nastavljen, ali će biti otkazane sve propratne manifestacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRCE NIJE IZDRŽALO: Dečak preminuo u Sarajevu pri skoku u bazen

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019

Dečak iz Splita tragično je preminuo u četvrtak u Sarajevu gde je došao kako bi učestvovao na takmičenju u fudbalu...Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je da su dobili obaveštenje da je dečak preminuo na bazenu i da se sprovodi uviđaj čiji je cilj utvrditi tačne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.