Izvor: S media, 11.Avg.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Deca su mi spasila život": Kćerka nožem izbola bivšeg ljubavnika svoje majke!

Dragan Vujin (29) imao je ljubavnu aferu sa ženom Milana Jelisavca (40) iz mesta Ćele kod Bosanskog Novog. Afera je prema rečima supruge okončana. Međutim, Vujin je iznenada upao u njihovu kuću dok su spavali i fizički napao Milana.

Oca je odbranila kćerka koja se umešala i kuhinjskim nožem ubola napadača. On je prebačen u bolnicu i najavio je tužbu.

Milan kaže da su mu deca spasila život i da nije bilo njih, on bi danas verovatno bio mrtav, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jer je Vujin krupan i nasilan čovek. To što se u celu priču s kuhinjskim nožem u jednom trenutku umešala kćerka Dragana, Milan naziva samoodbranom.

- Bila je to čista samoodbrana. Dete ga je ubolo nožem u nogu jer je branila brata, mene, sebe. To nema nigde na svetu da ti čovek upadne u kuću dok spavaš i kad se odbraniš, onda ti kažu da si kriv. Čekam da vidim to suđenje, na koje ću zvati sve novinare da vide i tu sramotu - kaže ogorčeno Milan i dodaje da sa strahom iščekuje Vujinov dolazak iz bolnice.

(Dnevni avaz)

Foto: Dnevni avaz/ D. Stojnić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.