Dan utopljenika: Telo izvučeno, za dva se traga

Izvor: Mondo, 16.Apr.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan utopljenika: Telo izvučeno, za dva se traga

Telo muškarca izvučeno je iz Kupe kod Karlovca, nakon što je pao u reku za vreme ribolova, dok se kod Varaždina i dalje traga za ženom i muškarcem koji su pali u derivacioni kanal reke Drave.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Muškarac je sinoć pao iz čamca u reku Kupu, gde je lovio ribu. Za njim su tragali pripadnici gorske službe spasavanja, prenose hrvatski mediji.

U derivacionom kanalu kod Varaždina sinoć su nestali muškarac (34) i žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (32). Oni su sinoć, zajedno sa još jednim muškarcem )37=, pali u vodu pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Tridesetsedmogodišnjak je uspeo da se spasi plivajući do obale.

Tužilaštvo je naložilo da se obavi uviđaj i provedu mere da bi se utvrdile sve okolnosti šta se dogodilo da je troje ljudi palo u derivacioni kanal.

U obližnjem romskom naselju, odakle su nestali, kažu da je jedan muškarac pao u vodu, a da su žena i drugi muškarac skočili da bi ga izvukli.

Za nestalima intenzivno tragaju policija, vatrogasci i pripadnici drugih nadležnih službi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.