Da li je Simić povezan s ubistvom Pukanića?

Izvor: S media, 11.Mar.2010, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Simić povezan s ubistvom Pukanića?

Cvetko Simić čiji je iskasapljeni leš početkom sedmice nadjen u jezeru Jarun u Zagrebu povezan je sa atentatom na Iva Pukanića i njegovog saradnika Nika Franjića, pišu hrvatski mediji koji procenjuju da je Simić žrtva sukoba srpskih mafijaških klanova i da je njegova likvidacija povezana sa nedavnom zaplenom velike količine kokaina.

Ubistvo Simića tema je razgovora šefova policije Srbije i Hrvatske u Beogradu koji će razmeniti informacije kako bi se što pre došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do motiva, izvršilaca i naručilaca ubistva.

Simić je navodno ubijen u ratu srpskih kriminalnih klanova jer je "pripadao grupi švercera droge koju predvodi Luka Bojović", tvrde hrvatski mediji. On se takodje povezuje i sa zemunskim klanom i likvidacijom Srdjana Miranovića, kuma Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdama.

Osim toga, policija je ustanovila da je sredinom februara nedaleko od

Jaruna koji služi i kao centar za vodene sportove zapaljen Mercedes bez

registracije za koji se saznalo da je u Simićevom vlasništvu. Nestanak

Simića od pre dvadesetak dana policiji je prijavila njegova supruga.

Već dan-dva nakon nalaženja delova tela, prvo trupa, bez nogu, šaka i glave,a onda i nogu, Simić je identifikovan jer je njegov DNK bio u bazi hrvatske policije. On je 25. oktobra 2008. godine bio uhapšen u Kutini, a kod njega su nadjene velike količine leka za smirenje "Xanax", zbog čega ga je sudija za prekršaje kaznio sa 2.000 kuna (oko 275 evra).

Zbog činjenica da je uhapšen odmah nakon ubistva Pukanića (23.oktobra) i Ivane Hodak, ćerka advokata koji je branio likova iz kriminalnog miljea i da je bio poznat kao član mafijaških klanova u Srbiji, Simića su policajci stavili na poligraf i ispitivali ga o ta dva slučaja koji okupiraju policiju Hrvatske. On je, po pisanju medija, na poligrafu prošao sve pitanja o tim ubistvima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.