DEVOJČICA GLEDALA KAKO JOJ OTAC UBIJA MAJKU Evo gde je beba koja je preživela masakr u Gradačcu: 18. oktobra je bilo emotivno...

Izvor: Kurir, 08.Nov.2023, 22:05

DEVOJČICA GLEDALA KAKO JOJ OTAC UBIJA MAJKU Evo gde je beba koja je preživela masakr u Gradačcu: "18. oktobra je bilo emotivno..."

Nermin Sulejmanović brutalno je pretukao, a potom ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Svoj krvavi pir počinio je naočigled njihove ćerke, koja je tada imala manje od godinu dana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Niko ne da grobno mesto" Evo koliko građane do sada košta čuvanje tela trostrukog ubice iz Gradačca, NOĆ U HLADNJAČI 15 EVRA

Izvor: Blic, 09.Nov.2023, 14:56

U subotu će se navršiti tri meseca kako je Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubistvo u Gradačcu, ubivši svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe, Denisa i Đengiza Ondera, a ranio tri!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.