Izvor: S media, 25.Jun.2013, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: "Čuo sam krike putnika dok je autobus preko mene padao u provaliju" (VIDEO)

Dvanestogodišnji Bojan Popović koji je bio sa svojim ocem Boškom očevidac tragedije na mostu Grlo uspešno se oporavlja u podgoričkoj Dečjoj bolnici.

Njih dvojica su videli da je autobus velikom brzinom izleteo iz tunela i prešao na suprotnu kolovoznu traku i zakačio nekoliko znakova pored puta.

Dečak je povređen kada ga je autobus zakačio za kuk i odbacio nekoliko desetina metara dalje.

On je ostao na asfaltu, a autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se posle toga digao na dva točka i survao na provaliju. Sve se to desilo dok su oni bili na pešačkom delu mosta Grlo.

Dečak kaže da je čuo krike putnika u autobusu koji je letio u provaliju.

On je zadobio lakše povrede glave, kuka i noge, ali će sutra biti pušten na kućno lečenje. Popovići žive u selu nedaleko od mesta tragedije.

Vozač iz Luksemburga Sadrija Marković ispričao je "Vijestima" da je on povređenog dečaka i njegovog oca prebacio do kafane "Počinak", i da su ih odatle druga kola prebacila do bolnice.

Autobus sa 46 putnika survao se u nedelju oko 17 sati u provaliju kod manastira Morača, na mostu zvanom Grlo. U nesreći je poginulo 18 osoba.

(Blic)

FOTO: youtube, printskrin

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.