DA LI STE GA VIDELI? Dečak nestao u Bratuncu, već danima se o njemu ništa ne zna

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2019, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE GA VIDELI? Dečak nestao u Bratuncu, već danima se o njemu ništa ne zna

Učenik devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” inicijala M.M. nestao je u Bratuncu, potvrdili su za Klix u Policijskoj stanici Bratunac Učenik devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” inicijala M.M. nestao je u Bratuncu, potvrdili su za Klix u Policijskoj stanici Bratunac.Prema nezvaničnim informacijama dečak je u utorak uveče biciklom otišao od kuće i od tada mu se gubi svaki trag.Policija planira da sutra ujutru pretraži teren Tegare.PROČITAJTE I: POTRAGA U BANjALUCI: Nestao Zoran Plavšić Mole se svi oni koji su videli dečaka (M.M) u poslednja dva dana da se jave u najbližu policijsku stanicu.(Klix)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA I MEŠTANI NA NOGAMA Učeniku devetog razreda već treći dan NI TRAGA, NI GLASA

Izvor: Blic, 31.Maj.2019

Policija i meštani i danas tragaju za učenikom devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” inicijala M.M. koji je pre tri dana nestao u Bratuncu,

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.