Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023, 12:27

Cvijanović:Građani Republike Srpske imaju pravo na proteste i skupove podrške

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da građani Republike Srpske imaju pravo na proteste i skupove podrške, i da ih u tome niko iz Federacije BiH ne može sprečiti. "Sve se radi u skladu sa zakonom i zato osuđujem pretnje koje dolaze iz FBiH, odnosno od ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka", rekla je Cvijanović novinarima u Banjaluci, prenosi Srna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cvijanović: Imamo pravo da se okupimo i niko nas neće spriječiti

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2023

​BANJALUKA - Imamo pravo da se okupimo na međuentitetskoj liniji i niko iz Federacije BiH ne može nas spriječiti u tome, jer je Republika Srpska demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje u skladu sa zakonom, istakla je danas srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.