Crnogorski oficir u Hrvatskoj slavio Oluju

Izvor: Mondo, 05.Avg.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski oficir u Hrvatskoj slavio "Oluju"

Prisustvo oficira Vojske Crne Gore na centralnoj proslavi obeležavanja godišnjice najvećeg pogroma Srba iz Hrvatske u vojno policijskoj akciji Oluja, danas u Kninu privuklo je pažnju medija i društvenih mreža.

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MARIO STRMOTIC/ nr

Tako portal In4S piše da je proslavu "uveličala" i Vojska Crne Gore, koja je poslala svog oficira da stoji pod ustaškim barjakom "Za dom spremni".

U danu kada se, kako navode, Srbija i srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << narod seća pogroma i stradanja svojih sunarodnika, koji su u najvećem etničkom čišćenju proterani sa svojih vekovnih ognjišta u akciji „Oluji“, Hrvatska taj isti datum slavi kao svoju veliku vojnu pobedu.

Snimak hrvatske nacionalne televizije, na kome se vidi vojno lice sa obeležjima Crne Gore prošririo se velikom brzinom i na društvenim mrežama.

Izvor: Tanjug

Hrvatski mediji oštro o Vučiću

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji o crnogorskom oficiru na obilježavanju Oluje

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2018

PODGORICA - Prisustvo oficira Vojske Crne Gore na centralnoj proslavi obilježavanja godišnjice najvećeg pogroma Srba iz Hrvatske u vojnopoicijskoj akciji Oluja, danas u Kninu privuklo je pažnju medija i društvenih mreža...Tako portal In4S piše da je proslavu "uveličala" i Vojska Crne Gore, koja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nova srpska demokratija: Prisustvo oficira Mašulovića u Kninu je čin veleizdaje

Izvor: Blic, 05.Avg.2018

Nova srpska demokratija (NSD) najoštrije osuđuje čin veleizdaje oficira Vojske Crne Gore Ivana Mašulovića i onih koji su ga poslali da u Kninu u Hrvatskoj prisustvuje proslavu zločina nad srpskim narodom u Republici Srpskoj Krajini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.