Crnogorska vlada usporava projekat Šinavatra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2010, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska vlada usporava "projekat Šinavatra"

PODGORICA -

Crnogorska vlada saopštila je danas da će projekat ekonomskog državljanstva za potencijalne investitore početi nakon usaglašavanja uputstva za aplikaciju sa Evropskom komisijom (EK).

"U toku je stvaranje preduslova za početak projekta ekonomskog državljanstva, odnosno državljanstva uz investiranje i usaglašavanje uputstva sa Evropskom komisijom", saopšteno je agenciji Beta iz Vladinog biroa za odnose s javnošću.

Vlada je saopštila da proces >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << apliciranja još nije otpočeo "jer uputstvo nije stupilo na snagu, pa ne postoje ni formalni uslovi za državljanstvo prijemom".

Vlada Crne Gore je, u nameri da privuče strane investicije, početkom avgusta najavila uvođenje programa dobijanja "ekonomskog državljanstva" za investitore spremne da u Crnu Goru ulože najmanje pola miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.