Crnogorci uhapšeni sa 60 kg marihuane

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci uhapšeni sa 60 kg marihuane

Dva državljanina Crne Gore privedena su nakon što je hrvatska policija u vozilu crnogorskih registarskih tablica pronašla i zaplenila 60 kilograma marihuane Dva državljanina Crne Gore privedena su nakon što je hrvatska policija u vozilu crnogorskih registarskih tablica pronašla i zaplenila 60 kilograma marihuane, na graničnom prelazu Nova sela na granici Hrvatske i BiH severno od Neuma. Zaplenjena droga bila je spakovana u 118 paketa.PROČITAJTE JOŠ: Muž i žena uhapšeni zbog sumnje da su prodavali marihuanu (VIDEO) Marihuanu je nanjušio policijski pas obučen upravo za ovakve stvari, javlja Index.hr.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HR: Crnogorci uhapšeni zbog 60 kg marihuane

Izvor: B92, 21.Feb.2019

Dubrovnik -- Dva državljanina Crne Gore privedena su nakon što je hrvatska policija u vozilu crnogorskih registarskih tablica pronašla i zaplenila 60 kilograma marihuana...Do hapšenja i zaplene je došlo na graničnom prelazu Nova sela na granici Hrvatske i BiH severno od Neuma...Zaplenjena droga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.