Crnogorci dali čitulju Rokfeleru koja je zasmejala ceo region!

Izvor: BKTV News, 21.Mar.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci dali čitulju Rokfeleru koja je zasmejala ceo region!

Vest da je u 101. godini preminuo multimilijarder i filantrop Dejvid Rokfeler juče je obišla ceo svet, a reakcije su bile različite.

Dok su neki žalili i podsećali na dobra dela koja je učinio, bilo je i neprimerenih komentara koji su išli čak do antisemitizma.

Ipak, ubedljivo najviše specifična reakcija dolazi iz Crne Gore. Od "velikog čoveka i poslovnog partnera" oprostili su se "drugovi iz Mistera":

Izvesni Đuro i Vladimir su takođe odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da se "pozdrave" s Dejvidom Rokfelerom, pa su mu poručili "bolji nisi moga' bit".

Poslednji pozdrav poslovnom partneru pic.twitter.com/uHkVAnGoxf

Iako nije primereno smejati se u ovakvim situacijama ove čitulje su definitivno izmamile osmeh na lice, pogotovo na pomisao kako se to i gde američki multimilijarder upoznao sa "drugovima iz Mistera".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.