Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Mar.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora:Uhapšeno pet fudbalera za namještanje rezultata

Crnogorska policija uhapsila je jutros pet fudbalera, zbog sumnje da su dogovarali rezultate fudbalskih mečeva, saznaje Portal RTCG u Upravi policije.

Kako je objavljeno jutros su uhapšeni Novak Rajković iz Berana fudbaler FK "Berane",Stefan Lutovac koji igra u FK "Radnički" kao i nikšićanin Milenko Nerić fudbaler "Bokelja".

U akciji su uhapšeni i Milovan Nikolić, za kojeg je prva nezvanična informacija iz policije, da je fudbaler "Iskre", a igrao je i za "Berane", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << kao i Mihailo Radulović koji igra za FK "Cetinje".

"Policija sumnja da su uhapšeni izvršili krivično djelo kriminalno udruživanje u vezi člana 244 i dogovaranje ishoda takmičenja", saopšteno je iz policije.

Nezvanično portal RTCG navodi da će zbog ovog krivičnog djela, biti hapšenja.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.