Crna Gora. Nakon sudara sa automobilom, autobus sleteo u provaliju - poginule dve žene,19 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 10:41

Crna Gora. Nakon sudara sa automobilom, autobus sleteo u provaliju - poginule dve žene,19 povređenih

U sudaru autobusa i automobila na putu Danilovgrad-Nikšić, jutros su poginule su dve osobe, a 19 je povređeno.

Od 19 povređenih dvoje je iz automobila, dok su ostali iz autobusa, prenose podgoričke Vijesti i navodi da su poginule dve mlađe žene.

Do udesa je došlo oko 08.20 sati mestu Cerovo, nadomak Bogetića, kada su se sudarali autobus i putnički automobil, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikšić Veselin Gardaševic izjavio je da je autobus nakon sudara sleteo u provaliju duboku dvadesetak metara.

RTCG prenosi da je u toku izvlačenje povređenih i da su na licu mesta hitna pomoć i policija, koja obavlja uviđaj. Saobraćaj je obustavljen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Nikšića: Posle sudara sa automobilom autobus sleteo sa puta, više povređenih, ima i mrtvih, spasioci izvlače putnike (PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020

U sudaru autobusa preduzeća "Glušica" iz Nikšića i automobila, posle čega je došli do sletanja autobusa sa puta, ima poginulih i povređenih U sudaru autobusa preduzeća "Glušica" iz Nikšića i automobila, posle čega je došlo do sletanja autobusa sa puta, ima poginulih...

Nastavak na Večernje novosti...

U sudaru autobusa i automobila dvoje poginulo, 19 povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2020

PODGORICA - Dvije osobe su stradale, a 19 je povrijeđeno u sudaru automobila i autobusa, koji se dogodio jutros u putu Podgorica - Nikšić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NESREĆA U CRNOJ GORI: Dvoje poginulih izvučeno iz smrskanog autobusa (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020

U nesreći kod Nikšića, kada je došlo do sudara automobila folcfagen budvanskih tablica i autobusa preduzeća Glušica, usled čega je autobus sleteo sa puta, poginule su dve osobe, dok je 19 povređeno U nesreći kod Nikšića, kada je došlo do sudara automobila folcfagen budvanskih...

Nastavak na Večernje novosti...

Nakon sudara autobus sleteo u provaliju duboku 30 metara: Dvoje poginulo, poznato stanje 26 povređenih

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020

U mestu Cerovo blizu Bogetića smrtno su stradale dve ženske osobe, dok je povređeno 26 putnika U saobraćajnoj nesreći oko 8:30 sati, u kojoj je došlo do sudara autobusa nikšićkog prevoznika „Glušica“ i putničkog automobila, nakon čega se autobus survao u provaliju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.