Čitulja za Mirjanu Marković: Očajni Marija i Marko

Izvor: Mondo, 15.Apr.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitulja za Mirjanu Marković: "Očajni Marija i Marko"

U podgoričkom dnevnom listu "Pobjeda" objavljena čitulja preko cele strane koju su za Mirjanu Marković, navodno objavli njeni kćerka i sin - Marija i Marko Milošević.

U beogradskim dnevnim listovima "Politika" i "Večernje novosti" koji imaju određene delove posvećene umrlima danas nema posveta preminuloj Mirjani Marković, supruzi Slobodana Miloševića, čija je uloga u mračnim 90-im godinama ove zemlje i te kako bila velika.

Za razliku od beogradskih listova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u podgoričkoj "Pobjedi" pojavila se čitulja koju su, navodno, objavili kćerka i sin Mirjane Marković - Marija i Marko Milošević.

U toj čitulji piše: "Naša mama Mira Marković umrla je u izbeglištvu u Moskvi u 77. godini 14. aprila. Očajni Marko i Marija Milošević".

Foto: Pobjeda/www.mondo.me/Mondo

Mirjana Marković umrla je u Moskvi od upale pluća, gde je živela od 2003. godine i gde je 2010. godine dobila azil, pošto je bila u bekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali poternicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodelom državnih stanova 2000. godine.

Porodice novibara Slavka Ćuruvije i nekadašnjeg politilčkog funkcionera bivše Jugoslavije Ivana Stambolića tvrde da je bračni par Milošević stajao iza njihovih ubistava i da je zapravo Mirjana Marković bila glavni inspirator njihovih ubistava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.