Cetinje: Pokušali da otmu devojčicu na ulici

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinje: Pokušali da otmu devojčicu na ulici

Policija u Cetinju traga za dve nepoznate osobe koje su pre nekoliko dana pokušale da kidnapuju 15-godišnju devojčicu N. K. sa Cetinja.

Pokušaj otmice dogodio se oko podneva, u Ulici Peka Pavlovića nedaleko od Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“.

Otac devojčice M. K. policiju je o incidentu obavestio dva sata kasnije. On je kazao “Vijestima” da se sa suprugom nalazio u Podgorici, kad je saznao šta se dogodilo.

- Ćerka mi je kazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je pošla u prodavnicu, kada je opazila automobil bez registarskih oznaka bele boje - karavan, koji joj je polako prilazio sa leđa - kazao je M. K.

Rekao je da mu je kćerka kazala da je tada pomislila da će se vozilo zaustaviti ispred obližnjeg kontejnera.

- Rekla mi je da su u autu bile dve muške osobe, jedna za volanom, druga na zadnjem sedištu. Upravo taj muškarac na zadnjem sedištu otvorio je vrata, uhvatio je rukom za levi lakat i pokušao da je uvuče u automobil - istakao je M. K.

U tim trenucima, kazao je otac devojčice, petnaestogodišnjakinja je otmičara udarila telefonom koji joj je bio u ruci.

- Udarila ga je i uspela da da se otrgne i pobegne - rekao je otac i istakao da ga je u poslednja dva dana zvao veliki broj Cetinjana, koji su nakon incidenta zabrinuti za svoju decu.

- U kontaktu sam sa policijom, nadam se da će odgovorne uskoro pronaći - zaključio je otac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.