Ceo region je danima tražio, a evo šta joj se desilo! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo region je danima tražio, a evo šta joj se desilo! (FOTO)

Istraga je i dalje u toku!

Nestala 13-godišnja devojčica pronađena je živa i zdrava na području Policijske uprave Karlovac u Hrvatskoj, potvrđeno je iz policije.

Sprovodi se istraga da li je kuću napustila dobrovoljno ili je bila oteta. Pošto je reč o maloletnici, policija detaljnije informacije još uvek neće otkrivati.

Pet dana trajala je potraga za maloletnom Barbarom Vidović.

Barbarini roditelji bili su uvereni da se devojčica nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Ogulinu s mladićem s kojim se dopisivala na Fejsbuku i s njegovom porodicom. Mladić s kojim se dopisivala, prema tvrdnji roditelja, ima oko 16 godina. Zabrinuti otac stupio je u kontakt s majkom tog dečaka.

"Potvrdila mi je da su deca zajedno, ali kaže da ne zna gde su ", rekao je za "Index" uznemireni otac i dodao kako majci dečaka jednostavno ne veruje u to da ne zna gde su deca.

"Ko zna gde su, tamo po tim šumama, šupama, ko će znati", ogorčen je bio Anton Vidović koji se, revoltiran činjenicom da policija pet dana nije uspela ući u trag njegovoj ćerki i nekoliko godina starijem momku, za pomoć obratio medijima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.