Izvor: B92, 06.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici RS prinudno sleteli

Sarajevo -- Avion u kojem se nalazio Milorad Dodik danas je zbog tehničkog kvara prinudno sleteo na banjalučki aerodrom.

U avionu su se, pored premijera RS, nalazili i predsednik parlamenta Igor Radojičić i predsedavajući Predstavničkog doma parlamenta BiH Nikola Špirić.

Čelnici RS putovali su iz Banjaluke u Sarajevo na inauguraciju članova Predsedništva BiH, ali je avion iznad Travnika počeo da gubi snagu i ponire, a nestalo je i struje. Zbog svega toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pilot je vratio avion na banjalučki aerodrom.

Pre dve sedmice desila se slična situacija po povratku Dragana Čavića i Milorada Dodika iz Sarajeva, kada je avion zbog kvara elektronike kružio iznad aerodroma sat vremena, a potom sleteo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.