Čak 97 odsto roditelja želi nastavu u učionici a ne onlajn

Izvor: OkRadio.rs, 24.Avg.2020, 14:45

Čak 97 odsto roditelja želi nastavu u učionici a ne onlajn

Oko 97 odsto roditelja se putem ankete izjasnilo da je za nastavu u učionicama, nego za onlajn nastavu, izjavio je pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Milan Pašić. Na vebinaru „Uloga ICT tehnologija u organizaciji rada i nastavi u osnovnim školama od septembra 2020. godine”, Pašić je naveo da su za sada rezultati ankete takvi, iako je prošlu školsku godinu više učenika osmog razreda završilo sa odličnim uspehom.   Pašić je naveo da je prošlu školsku godinu sa odličnim uspehom zvršilo oko 60 odsto učenika, dok je godinu ranije taj procenat iznosio 40. „Ovo je i pokazatelj da su nastavnici pokazali empatiju...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kosovo: Nova školska godina počeće u tri faze

Izvor: Danas, 24.Avg.2020

Nastava u osnovnim i srednjim školama na Kosovu, prema master planu koji je za novu školsku godinu pripremilo Ministarstvo prosvete i nauke, počeće u tri faze 1, 7. i 10. septembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.