CPC verbalno napada, borci brane Amfilohija

Izvor: S media, 09.Jan.2011, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CPC verbalno napada, borci brane Amfilohija

Predstavnici kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) ne prestaju sa verbalnim napadima na mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija, koji je na Badnji dan prokleo svakog ko sruši Crkvu Svetog Trojice na Rumiji, iznad Bara.

Udruženje boraca ratova od 1990. godine Crne Gore, medjutim, ističe da ima razumevanja za Amfilohijevu kletvu.

Vujanović kritikovao mitropolita Amfilohija

Iz tog udruženja su saopštili da "kada ne pomaže molba, kad >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se ne poštuju ni zakoni ni kanoni i ponestane snage u odbrani od zla domaćega, kleli su i Sveti Petar Cetinjski i Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac i Vladika Rade i njihove kletve su štitile od nasilja, nemorala, bratoubilaštva, nevjerništva i ataka na vjeru pravoslavnu".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.