CG: Policajcima ukradeni pištolji i municija

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Policajcima ukradeni pištolji i municija

Crnogorsko Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je disciplinski postupak protiv policajca iz Podgorice čiji su inicijali S. E. i njegovog kolege S. A. iz Kotora jer su im nestali službeni pištolji i municija.

- Protiv S. E. pokrenut je disciplinski postupak jer službeni pištolj i 15 metaka nije držao zaključane i odvojene u metalnom ormaru ili sefu - navodi se u saopštenju.

Pomenuti policajac je pištolj i metke čuvao u spavaćoj sobi svoje porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kuće, odakle su ukradeni.

Protiv njegovog kolege S. A. iz Kotora, takođe, je pokrenut disciplinski postupak jer nije preduzeo mere na čuvanju i obezjeđenju od svake zloupotrebe službenog pištolja "CZ 99", koji je zadužio i 14 metaka.

- Nije ih držao zaključane i odvojene u metalnom ormaru i sefu koji se ne može otvoriti alatom uobičajene upotrebe, već ih je ostavio neobezbeđene i nezaključane u ladici plastične police u spavaćoj sobi, odakle su ukradeni - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.