Izvor: B92, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Policajci učestvovali u tuči

Podgorica -- Tri pripadnika crnogorske policije privedena zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kafeu u Podgorici. Nekoliko ljudi povređeno.

Kako se navodi u saopštenju crnogoriske policije, oni su osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda "na štetu pet lica" i protiv njih je podneta krivična prijava.

U tuči, koja se dogodila u noći između subote i nedelje u kafeu "Green Garden" u centru Podgorice, učestvovalo je više osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali posle ukazane lekarske pomoći, oni nisu zadrzani na bolničkom lečenju.

Osumnjičene policajce sutra će saslušati istražni sudija Osnovnog suda u Podgorici. Protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak, do čijeg će okončanja oni biti suspendovani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.