CG: Pacijent pretukao lekarku

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Pacijent pretukao lekarku

Podgorica -- Crnogorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv M.R. (28) iz Podgorice, koji je osumnjičen da je u Domu zdravlja pretukao lekarku M.B.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije Crne Gore, M.R. je prošle sedmice u Domu zdravlja u Podgorici fizički nasrnuo na doktorku M.B., koja se nalazila na radnom mestu, zadajući joj više udaraca šakom u glavu i telo.

Lekarka je tom prilikom zadobila lakše telesne povrede.

“Protiv M.R. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, saopštila je crnogorska policija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pacijent pretukao doktorku u Domu zdravlja

Izvor: Blic, 02.Sep.2013

PODGORICA - – Crnogorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv M.R. (28) iz Podgorice, koji je osumnjičen da je u Domu zdravlja pretukao doktorku M.B., saopštila je danas Uprava policije Crne Gore. ..Osumnjičeni M.R. udario doktorku u Domu zdravlja..Kako se navodi, M.R. je prošle sedmice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.