Budžet Grada Niša u blokadi

Izvor: OkRadio.rs, 05.Mar.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Grada Niša u blokadi

Račun Grada Niša blokiran je na više od 38 miliona dinara, a Direkcije za izgradnju na 16, i to već dvanaest dana, objavljeno je na sajtu Narodne banke Srbije. Poslednja blokada na zvaničnom računu niškog budžeta usledila je zbog prinudne naplate, a kako saznaju Južne vesti, gradonačelnik Zoran Perišić sazvao je hitan sastanak sa svim preduzećima kojima Grad duguje pare. Sastanku su prisustvovali i načelnik gradske Uprave za finansije Miljan Stevanović i izvršni direktor Direkcije za izgradnju Branislav Jovanović, s obzirom da se najveći deo duga odnosi na račune koje je napravila Direkcija. Jovanović je sastanak napustio...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokiran budžet Niša

Izvor: Capital.ba, 05.Mar.2013

NIŠ, Račun grada Niša blokiran je zbog duga od 38 miliona dinara /oko 340.500 evra/, objavljeno je na sajtu Narodne banke Srbije. Posljednja blokada na zvaničnom računu niškog budžeta stupila ..

Nastavak na Capital.ba...

Zoran Perišić: Račun grada ne može da bude u blokadi

Izvor: Beta Video, 06.Mar.2013, 16:13

NISS - Gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio je da račun grada ne može da bude u blokadi, već računi koji se odnose na utuženja. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Niš u problemu, povećane komunalije

Izvor: B92, 06.Mar.2013

Niš -- Dan nakon što je objavljeno da je Niš u finansijskim problemima i da ima račune u blokadi, u Nišu su poskupele komunalne usluge...Gradonačelnik Niša Zoran Perišić kaže da ove dve stvari nisu u vezi i da to što će građani plaćati veće račune nije zato što je budžet realno planiran,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.