Budva: Čelnik DPS podneo ostavku

Izvor: B92, 09.Jun.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budva: Čelnik DPS podneo ostavku

Podgorica -- Predsednik budvanskog odbora DPS Boro Lazović podneo ostavku na tu dužnost, par dana nakon što su bivši čelnici tog grada kažnjeni zbog zloupotrebe položaja.

Lazović je televiziji "Vijesti" potvrdio da je nakon sinoćne sednice lokalnog odbora DPS podneo ostavku i saopštio da će naknadno obrazložiti razloge takvog čina.

Prema navodima medija, Opštinski odbor DPS Budve je nakon sinoćne burne sednice odbio ostavku svog predsednika, ponuđenu zbog presude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivšem gradonačelniku Budve Rajku Kuljači i potpredsedniku opštine Draganu Maroviću.

Lazović je, kako su preneli izvori "Vijesti", ocenio da su presude za Zavalu svojevrstan napad na Budvu.

Viši sud u Podgorici osudio je u utorak Kuljaču na pet, Marovića na četiri, a poslanika vladajuće DPS Đorđija Pinjatoća na tri godine zatvora, jer je ustanovio da su zloupotrebom službenog položaja oštetili lokalni budžet za preko 820.000 evra.

Dragan Marović je brat potpredsednika DPS-a Svetozara Marovića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DPS jednoglasno odbio Lazovićevu ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jun.2012

Članovi budvanskog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) jednoglasno su odbili ostavku predsednika Odbora Bora Lazovića, saopšteno je u subotu iz te stranke. U saopštenju Opštinskog odbora (OO) navodi se da je Lazović sinoć, na sednici kojoj su pored skoro 100 članova prisustvovali...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.