Broj žrtava u BiH porastao na 151, 17 novoobolelih

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 11:16

Broj žrtava u BiH porastao na 151, 17 novoobolelih

U Bosni i Hercegovini zabeležen je još jedan smrtni slučaj od koronavirusa, čime je ukupan broj žrtava od početka pandemije u ovoj zemlji porastao na 151.

Preminuo je muškarac starije životne dobi iz Doboja, koji je bio pozitivan na korona virus i imao više hroničnih obolenja.

U poslednja 24 časa u BiH je registrovano 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom, 14 u Federaciji BiH i tri u Republici Srpskoj.

Od početka pandemije u BiH su registrovana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ukupno 2.433 obolela, dok se od bolesti oporavila 1.721 osoba.

Svih 14 novozaraženih u Federaciji BiH su iz Tešnja, dok je u RS koronavirus otkriven kod tri osobe, iz Banjaluke, Kozarske Dubice i Teslića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.