Broj žrtava autobuske nesreće kod Skoplja se popeo na 15

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj žrtava autobuske nesreće kod Skoplja se popeo na 15

U Skoplju je danas preminuo još jedan povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Skoplje-Tetovo, čime se broj žrtava popeo na 15.

Kako je saopštilo Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije, radi se o muškarcu starom 39 godina koji je u nesreći zadobio teške povrede grudnog koša i pluća.

On je prvo bio dovežen u Gradsku opštu bolnicu "8. septembar", gde je hospitalitvano najveći broj povređenih, ali je zbog ozbiljnosti povreda prebačen na Kliniku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za anaesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje (KARIL).

"Povređeni je dva puta operisan isto veče kad je donesen na KARIL zbog obilnog krvarenja u plućima. Nažalost, zbog ozbiljnositi povreda jutros je preminuo", navodi to ministarstvo.

Teška saobraćajna nesreća desila se u četvrtak poslepodne kada je autobus Durmo turs na putu Skoplje-Tetovo pun putnika, sleteo s puta kod sela Laskarci i prevnuo se.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Preminuo povređeni u nesreći kod Skoplja, broj žrtava povećan na 15

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2019

U Skoplju je danas preminuo još jedan povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputo Skoplje-Tetovo, čime se broj žrtava popeo na 15...Kako je saopštilo Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije, radi se o muškarcu starom 39 godina koji je u nesreći zadobio teške povrede grudnog koša...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.